Esence pro uvolnění přílišné sebekontroly, spontánnost a prožívání radosti ze života

Před 3 měsíci jsem zveřejňovala konkrétní kombinaci esencí, které jsem připravovala pro jednu maminku, která si přála být více uvolněná a spontánní.
Dnes jsem dostala její zpětnou vazbu, za kterou děkuji a chci se s vámi o ni podělit. Když se opravdu pustíme do osobního rozvoje, je moc dobře využít více metod, abychom se dostali hlouběji a tím urychlili čištění starých programů mysli a uzdravující proces. Australské květové esence velmi dobře spolupracují s dalšími metodami osobního rozvoje a umí je skvěle podpořit. I proto jsem z nich sama tak nadšená.

 

"Ahoj Báro, 
dávala jsem si teď trošku odstup od doby, kdy jsem dobrala esenci, abych to mohla nějak zhodnotit, ale abych řekla pravdu, za poslední dobu se toho udělo opravdu tolik, že sama nevím, kde začít.. V době, kdy jsem začala brát esenci, jsem se totiž ještě začala zajímat o metodu Ruš, nevím jestli ji znáš. Začala jsem ji na sebe aplikovat a zároveň brala i esenci. Událo se toho opravdu mnoho, v prvé řadě cítím, že se nadměrná kontrola opravdu snížila a je to opravdu obrovská úleva. To napětí, které jsem v sobě měla, se snížilo. Všímám si mých programů, co v sobě mám a ty se snažím přijmout, všechno to do sebe opravdu zapadá a jak se toho zbavuju, tak se cítím i lehčí..spontánnější. Najednou přichází i různá rozhodnutí, se kterými jsem si dříve nevěděla rady a teď udělám rozhodnutí a vím, že je to dobré rozhodnutí. Jsem uvolněnější a řekla bych, že všechno je tak nějak jednodušší..Jako bonus se mi zlepšily oči do dálky, které se mi vždycky horšily..No abych to shrnula, nevím jaký podíl na tom všem má esence a jaký metoda Ruš, ale rozhodně si myslím, že to do sebe opravdu dobře zapadlo a změny se dějí..Poslední dobou zaznamenávám opravdu velikou životní změnu.."