Esence podpořily při změně zaměstnání

Esence jsem poprvé vyzkoušela v březnu letošního roku poté, co jsem se účastnila víkendového zážitkového semináře s Vojtěchem a Bárou. Hlavní motivací, proč jsem si esence nechala připravit, byla zvědavost. S ničím podobným jsem do této chvíle neměla zkušenost, zajímala mě proto nejen chuť a vůně samotné tinktury, ale hlavně účinky. 

Tehdy jsem hodně řešila nespokojenost v práci. Pracovala jsem v mezinárodní společnosti, která začala ve velkém outsourcovat činnosti. Nesouhlas s tímto rozhodnutím a následná frustrace přešly do rezignace a moje práce se změnila na rutinu, která mě nebavila. Neustále dokola jsem si však v hlavě obhajovala, proč nemůžu odejít.

Již během užívání jsem na sobě  začala pozorovat změnu. Z nepříjemného vnitřního tlaku jsem najednou přešla do stavu zklidnění a uvolnění. Najednou jsem se dokázala v klidu rozhodnout, co chci a co ne a co je pro mě důležité. Ze zaměstnání jsem po pár měsících odešla a zase dělám to, co mám ráda a co mě baví. Jsem ráda, že jsem esence vyzkoušela a těším se na další.