Esence pro ženu v období menopauzy

Dobrý den milá Báro.
Dnes se nacházím v 17. dnu mého užívání Australských esencí.
Chtěla bych Vám napsat, jak esence účinkují a jak se cítím..
 
Od začátku užívání esencí mám velmi živé sny.
Nejdříve mi v nich neustále provázel symbol ohně. Promítlo se mi upálení na hranici, až jsem se z toho budila s bušením srdce a bylo mi i po těle opravdu horko,jako bych měla horečku..Viděla jsem oči plné slz,potom jsem se jimi dívala ven a slyšela hlasité sténání a křik...až jsem si najednou uvědomila,že to jsem já-že já jsem uvnitř..a cítila kouř a žár..
Mám ale za to,že jsem se doposud "bála svítit"-měla jsem málo energie i strach nějak "zazářit"..
 
Tvoření a tvorba se u mně zatím projevila ve vaření-mám radost z toho,že vařím chutné a zdravé recepty a že si všichni na mých výtvorech opravdu pochutnávají,neboť jsem zjistila,že jsem začala opět vařit s láskou..Rodina to oceňuje,dcera mi pomáhá..a ano,uvědomila jsem si,že práci doma je zapotřebí rozdělit mezi ostatní členy rodiny,neboť potom mám čas i na sebe. Musím také říci,že jsem "rozkvetla" a že to na mně rodina poznala..
 
Začala jsem pozorovat změnu v mém chování i v jiných oblastech..Nesoudím,nechávám věci plynout-jsem jemnější a láskyplnější..
Na druhou stranu si již nenechávám vše líbit jako doposud,stojím si za svými názory a vyjadřuji se nahlas..Je to velký posun kupředu..
Vnímám teď v sobě i jakýsi impuls "kdy promluvit" a "kdy již ne"..Jsem ve vnitřním klidu a větší vyrovnanosti..
 
Před měsícem mi lékařka na gyn prohlídce našla polypy v děloze-měla jsem jít na menší operaci a minulý týden mi bylo sděleno,že nemají CO operovat..Krásné! :-) 
 
Srdečně děkuji za vaši ochotu a vstřícnost.
Mějte krásného Valentýna. :-)
 
Opět začínám zářit...jako sluníčko..
Pavli
 
 
Pokračování:
Jsem ráda,že jsem Vám napsala a poprosila Vás o esence na míru.
Mám-li být upřímná,je mi podstatně lépe i co se týče příznaků menopauzy..Uvědomila jsem si svůj vnitřní postoj a pocity v sobě vůči SOBĚ,které první půlrok tohoto období provázely...Až dnes vidím,že vše se dá překlenout,pokud změním své vnitřní nastavení k dané situaci- a v přítomnosti vnímám onu skutečnost již zcela jinak..Je pro mne až s podivem,že to,co jsem tehdy vnímala z pohledu ženy jako negativum se změnilo v něco naprosto úžasného.
Nějak mi to naopak ještě více otevřelo pomyslnou bránu K SOBĚ,ke své Duši a k tomu,kdo doopravdy JSEM.
Začala jsem vnímat své změněné pocity ke svému tělu,cítit se jako Žena..a ne jen žena v domácnosti a v práci..Nacházím si čas pro sebe a ostatní to začali respektovat...Cítím v sobě onu sílu slov "mám se ráda.." Dojímá mne vřelost,jakou k sobě přistupuji..Vážím si sama sebe..
 
Nevím,zda budu ještě potřebovat esenci pro hormonální změny,to mi Bári prosím vytestujte a uvidíme..
Píši hlavně proto,že mi Vaše esence na míru vyhovují natolik,že bych u nich ráda zůstala i v dalším období-nebudete-li proti..
Proto se na Vás obracím podruhé.Pomůžete mi prosím vybrat další složení esencí na míru,díky kterým si přijdu na odpovědi na své nezpracované a nevyřešené životní otázky? Lahvičku doberu již večer.Mám zaplatit další částku na Váš účet?Mohu hned dnes?. :-)
Ráda na sobě pracuji a tato metoda mi nesmírně pomáhá.
 
Jste milá,laskavá a máte otevřené Srdce.Děkuji za za to,že JSTE Bári! :-)
 
Těším se na další spolupráci.Raduji se z otevření se Životu a z probuzení a vnímání svých předností a kvalit v přerodové etapě ženy-ale vím,že mnoho dalšího úklidu v sobě mě ještě čeká a že ho bude potřeba.. :-)
 
Srdečně Vás zdravím a těším se odpověď.

Pavli