KRÁSA je o HARMONII

Už pár let je velká móda nechat si vytetovat obočí a nalepit pořádné řasy. Nic proti zkrášlování, chápu to, taky jsem ráda krásná. Jenže občas se ztrácí míra a místo ke zkrášlení, dochází k zošlivení. Tedy alespoň dle mého vkusu.
Někdy to obočí totiž připomíná p. Brežněva a řasy štětiny z divočáka. Možná je to tím, že mladší generace už p. Brežněva nepamatuje :-)

Cítit se krásná je docela přirozené přání většiny žen, ale ženy, neznamená to, že máme být všechny podle jedné šablonky.
Je super, když má zrzka svoji bělostnou pleť s pihami a brunetka zase výraznější obočí a řasy. 
Nemusí si jemné blondýnky malovat černé obočí, které jim nad něžnýma očima trčí jak pěst na oko.
Ani černovláska si nemusí své plné rty malovat mrtvolně bledou barvou, aby z ní ta divokost tak nezářila. 

Buďme těmi, kterými opravdu jsme, a když se necháváme zkrášlit, podpořme svou přirozenost. Nesnažme se být karikaturou nějakého uměle vytvořeného ideálu.

KRÁSA je o HARMONII. Tu nejlépe umí příroda. Umí dokonalým způsobem zkombinovat naši barvu pleti, vlasů, očí, rtů, řas i obočí.
Jakmile jí do toho začneme zasahovat, tak ta jemně vyladěná harmonie přestává fungovat.

Další rovina je harmonie našeho nitra a vnějšího vzhledu. Nejkrásnější jsme, když si dovolujeme žít to, kým opravdu jsme.
 

Doporučovala bych místo násilných změn svého vzhledu, naučit se mít se ráda taková, jaká jsem. A z toho, co jsem, vyzdvihnout to nejkrásnější, co na mně je.

Některé ženy to umí od svých maminek a některé se to prostě potřebují naučit. Já můžu pomoci s přijetím sama sebe a nastavením vnitřní hamonie. To je zpracování programů, které nám uvízly v hlavě a nastavení zdravého vztahu k sobě. Jsou dívky, kterým v dětství říkali, že jsou ošklivé a ony tomu uvěřily. Občas mi nad tím při konzultacích nezbývá než kroutit hlavou, protože před sebou vidím přirozeně krásnou ženu, která o sobě tvrdí, že je ošklivá.

Dobrá vizážistka, kadeřnice a kosmetička, které respektují přirozenost, zase mohou pomoci naučit se nalíčit, učesat a obléci tak, aby nás to podporovalo a abychom to byly my. KRÁSNÉ VE SVÉ PŘIROZENOSTI

Takže přeji ženám, aby se měly rády a mužům, aby vedle sebe měli spokojené ženy, které jim přináší krásu, radost a lásku do života. 

Co vím, tak muži jsou stejně nejvíce přitahováni ženami, které se cítí krásné a to nemusí mít mnoho společného s tím, jestli objektivně krásné jsou nebo kolik jim je let. :-)

Bára Zumotová