Kurz - večer pro ženy na téma Žena

Dobrý večer, paní Zumotová,
pro mně byl večer zajímavý a přínosný v tom, že jsem si více uvědomila to, že odmítáním vlastní matky, ač byla jakákoliv vlastně stejně ničeho nedosáhnu. Že sice nesouhlasím s tím, jak se k nám v určitých chvílích naše matka chovala, a že se k nám a hlavně k sobě chovala často velmi destruktivně, ale že to byla její volba, její životní zkušenost a je jen a pouze na ní, jak ji uchopí a zpracuje, a že úplně klidně a svobodně se může rozhodnout pro lásku a naplnění. A že to samé mohu já také. A je to osvobozující pocit. 
Také jsem si odnesla jednu velmi velmi podstatnou větu, kterou se chci od teď více řídit a to je: že se k sobě chci chovat jako ta nejlaskavější maminka na světě. Díky tomuhle uvědomění se u mně zmírnil pocit viny za věci, které jsem v dosavadním životě nezvládla tak jak bych si představovala. 
Také jsem po prvním nakapání večer(esence Hojnost) měla sen o tom, že mi jiná maminka ze školky chce udělat účetnictví a ptá se mě, zda chci, nejdřív se kroutím, ale pak řeknu, že ano a ona nato, že teď hned čas nemá, ale že si ho udělá. A druhý sen, že vidím asi tak 16ti letou dívku jak zneužívá svou krásu k omotání bohatých mužů, aby měla pocit bohatství, a že mi to vadí.
Toto jsou dosavadní zkušenosti s kapkami, kapu ještě Joalis kůru, tak jsem ráda, že se to dá kapat dohromady.
Mějte krásné dny a pokud budete chtít, můžete moji reakci anonymně zveřejnit.

R.