Přechodné zhoršení na začátku užívání esencí

"esence beru jiz od ctvrtku a pocituju slabsi boleni hlavy a mela jsem ruzne sny, mam jich ted obecne asi vice. Parkrat se mi stalo, ze jsem mela chut rozbit mobil, nebo neco podobneho a upozornila jsem pritele, ze muzu mit nahle navaly vzteku a ze to s nim nesouvisi. :-) Takze bych rekla, ze kapky nejak pusobi. :-)"

 

Tuto zprávu jsem dnes dostala od klientky, která esence s přestávkami užívá zhruba rok, takže už má zkušenost a ví, že není potřeba se lekat.
Kdo už jste esence užívali, tak jste možná na začátku užívání zažili taky nějaké překvapení, protože s užíváním esencí vyplouvají na povrch témata, která s vybranými rostlinami souvisí. Ve výše uvedeném případě to byla esence z rostliny Dagger Hakea, která právě čistí potlačený vztek a hořkost vůči členům rodiny nebo bývalým partnerům a příznivě tak působí i na játra.
Takže vždy, když klienti píší, že na začátku zažili nějaké nepříjemné pocity a vracely se třeba staré pocity nebo vzpomínky, tak jsem ráda a píšu jim, že je to skvělé a podařilo se nám uhodit hřebíček na hlavičku. :-)
I když jste užívání esencí prožívali v poklidu, což tak ve většině případů bývá, je to v pořádku. Velmi pravděpodobně jste si však všimli častějších a intenzivnějších snů, přes které esence během noci čistí naše podvědomí.