Prožití energie esence z růže při konstelacích

Při konstelacích s esencemi jsem si osobně užila roli samotné esence z růže
Byla jsem zadavatelkou postavena doprostřed prostoru a zavřela jsem si oči, abych si navnímala pocity.

Cítila jsem, jakoby růže začala skrze mne vyzařovat do prostoru. Něco jak bych se stala takovým sluníčkem a zářila do všech stran :-)
Kolem mě to překvapeně zašumělo, že je ta energie růže "hmatatelná".

To byl krásný pocit. Pak přišly pocity chladu, když se za mými zády objevila matka zadavatelky a pak velký smutek a slzy, když daleko přede mnou stála zadavatelka.
Cítila jsem velký smutek a bolest z toho, že jsou ženy od ženskosti, kterou růže zosobňuje, tak vzdálené.

Postupně se všechno přeskládávalo a silný byl moment, kdy se zadavatelka k růži/ženskosti přibližovala a obě jsme cítily, jak je to těžké. Já skrze silnou bolest na srdci a obtížným dýcháním.

Tak to ve společnosti skutečně máme. Ženy jsou bohužel často od ženskosti odtržené, naučené být ve výkonnosti a mužských rolích a jsou nešťastné. Vrátit se zpět je nelehký úkol a pro každou z nás, která se na tuto cestu vydala, je to hodně nové a neznámé, protože naše matky a babičky to neuměly.

Připomnělo mi to jeden můj zážitek z užívání esence z růže, který jsem si zapsala do svých poznámek:

12.9.2019 ...mám pocit, že vlastně vůbec nevím, kdo jsem. Jako by se všechny moje dosavadní struktury zhroutily a já byla ve vzduchoprázdnu. Mám tendenci to řešit a hledat, co je špatně, ale současně slyším hlásek, který říká: "Co když je to takhle v pořádku? Co když prostě není špatně, že nevíš, co chceš a kdo jsi."
Mám pocit, že se mi zhroutily představy o tom, jaká mám být žena a teď stojím na kopečku těch trosek a bezradně se rozhlížím a hledám pevný bod, který ale prostě není.
Současně vnímám, že je potřeba v tomhle stavu teď zůstat a dovolit si to, že opravdu netuším, jak mám vlastně žít.
Toto uvědomění přineslo uvolnění a klid.

Konstelace s esencemi budou 8.2.2020 v Praze.