Zpětná vazba ke konzultaci a esencím pro paní i pro kocourka

Dobrý den Báro,
myslím že nastal ten správný čas podělit se s Vámi o mé dojmy a životní změny, které při užívání esencí nastaly (i když zbývají ještě 2 týdny užívání).

Začnu Oliverem, který si z nervozity škrábal ouška místy až do krve, nervózně a skoro pořád se umýval, až měl holé bříško. Testy na veterině bez nálezu, potravinová alergie nepotvrzená, tak jsem to přičítala psychogenní alopecii. Kromě toho se lekal jakéhokoliv hluku a stranil se lidí. Esence užívá měsíc a už po 2 týdnech byly patrné změny. Nyní je kocourek mnohem více v pohodě, neleká se, je mazlivější, kontaktnější a i ouška jsou zahojená a bříško začíná zarůstat srstí. 

Já jsem Vás požádala o přípravu esencí kvůli mým vztahům, které nefungovaly. Jsem vám nesmírně vděčná za konzultaci, kterou jste mi nabídla. Otevřela jste mi nezpracovaná témata z dětství. A i když už jsem dávno dospělá, stará zranění a křivdy jsem si s sebou pořád táhla a nechala se jimi v mnoha situacích ovlivňovat. Přiznám se - bylo až neuvěřitelné, jak jste mě rozebrala na kousky a odhalila příčinu mých problémů, a to nejen ve vztazích. Přes příval slzí jsem došla k uvědomění, že už nejsem malá holčička, která se snaží zavděčit své mámě a žít život podle jejích představ. Což se odráželo i ve vztazích s muži. Slíbila jsem sama sobě, že budu žít jako sebevědomá dospělá žena. Rozhodně ještě nejsem v cíli, ale už teď pozoruji úžasné změny. Nebudu lhát - vztah s mojí mámou nepatrně ochladl, ale necítím povinnost jí suplovat přátele a být vždy k dispozici, jako tomu bylo dřív. Co se týče mužů - vrátila jsem se ke svému bývalému partnerovi. Ani jeden z nás nechce pokračovat v tom, co skončilo, ani opravovat to, co se kdysi nepovedlo. Dali jsme si šanci to spolu zkusit a začít znovu. Baví mě pozorovat, jak rozdílně ho nyní vnímám. To co mě kdysi rozčilovalo, se mě dnes vůbec nedotýká. Dokážu říct co cítím, co si myslím, co potřebuji. Nelpím na našem vztahu a nebojím se odmítnutí. Za co jsem moc ráda, jsou činnosti, které mě nyní baví a které jsem nikdy nedělala - chodím do bazénu, chci si koupit kolo, začala jsem péct buchty a koláče (zamilovala jsem si tu vůni domova po upečení něčeho dobrého). Prostě miluji svůj život.

Vím, že je to dlouhý email, ale je toho hodně, co jsem Vám chtěla napsat, ale především poděkovat za to, jak se mi díky Vám změnil život. Jsem konečně skutečně šťastná. Ještě jednou DĚKUJI za vše.

Martina