Užívání esencí na míru - vyčištění smutku a přijetí zodpovědnosti

"Prave som douzivala posledne kvapky od Teba. A rozhodujem sa, ci este pokracovat v tej istej kombinacii, pretoze mam pocit, ze kvapky u mna stale pracuju, a ze este treba niektore nacate veci dotiahnut. Mam skusenost s homeopatikami aj Bachovkami, ale este som nezazila nieco take, ako pracuju tieto australske esencie. Mala som kvet na smutok. Ide naozaj do hlbky a vytahuje smutky, ktore mam pocit potom velmi jemne a citlivo hoji. Aspon tak to zatial z tohto pomerne kratkodobeho hladiska vnimam. Mam pocit, ze teraz s poslednou kvapkou esencie, sa u mna zacali prejavovat ucinky kvetu na prevzatie zodpovednosti. Mam pocit, akoby som sa prebrala z krasneho fanatazijneho sveta, do sveta skutocnej reality.."

Tato klientka užívala tuto kombinaci esencí:

Kangaroo Paw - pro lidi, kteří jsou sociálně nezralí a učí je laskavosti a taktnosti k okolí. Tím člověk může mít opravdovou radost ze společnosti dalších lidí.

Gymea Lily - učí más respektu vůči okolí, vděčnosti a lidskosti. Je dobrá pro lidi, kteří vyžadují být středem pozornosti a mají sklon chovat se arogantně.

Wedding Bush - máme-li problémy s přijetím závazku. Naučí nás setrvat a angažovat se nejen ve vztazích, ale také v našich záměrech. Jít hlouběji. 

Red Suva Frangipani - čistí smutek ze ztráty (např. vztahu, blízké osoby) nebo když končí nějaké životní období. Dodá pocit klidu a sílu situací projít.