Hledám své poslání

Když hledáme svoje životní poslání, někdy se můžeme mylně domnívat, že máme zachraňovat svět, něco úžasného vynalézt nebo vytvořit nějaké dechberoucí umělecké dílo. Jenže k čemu by byly zástupy záchranářů, umělců, vědců, spisovatelů nebo terapeutů, kdyby nebylo dost jiných, kteří skvěle a s nadšením dělají svoje řemeslo.

Tohle video mě fascinuje. Někdo ten systém perfektně vymyslel a další ho používají. Opracovat takhle přesně dřevo umí málokdo a vymyslet dům nebo nábytek, který ty prvky využije taky není samozřejmostí.
A krásné to bude jen tehdy, když každý jednotlivý krok udělá někdo, kdo má tu práci opravdu rád, protože jen pak do ní vdýchne i duši.

Nehledejte zbytečně něco speciálního, co bude vaším posláním. Hledejte to, co vás baví, zlepšujte se v tom a hledejte cesty, čím to může být pro někoho užitečné natolik, že si to od vás rád koupí.

Pak to mohou být krásné šaty, výtečný chleba, laskavá pohádka nebo čistě uklizený dům. Možností je spousta. Užívejte si svůj život a zkuste svoje hledání dělat s nadšením a bezestrachu. Líp uvidíte