Jak se stát nezajímavou pro svého muže snadno a rychle

Jde to velmi snadno a stačí držet se těchto pravidel:

1. dělejte vše pro něj

2. mějte jeho přání a potřeby na prvním místě

3. věnujte svůj čas jeho koníčkům

4. oblékejte se tak, jak se to jemu líbí

Jinými slovy zapomeňte na to, co potřebujete vy, co se vám líbí, co vás baví a co jste dělala do té doby, než jste ho potkala.

Zní to směšně?

Dost možná, ale kolik žen toto v určité míře docela automaticky udělá, když se rozhodne spojit svůj život s mužem, kterého má ráda?

Postaví jeho práci a zájmy na první místo. Domnívá se, že vytvoří pevné pouto, když se mu maximálně přizpůsobí, když ho bude podporovat, aby byl úspěšný a spokojený. Svoje schopnosti využívá k tomu, aby se jemu dařilo.

A dělá to nenápadně s jakousi samozřejmostí a nic za to nechce. Tedy alespoň to nevysloví. Doufá však, že se tím stane pro něj důležitou, nepostradatelnou, hodnotnou. Tím pádem nehrozí, že nebude opuštěna.

Namísto toho však bývá nedoceňována. Její péče je brána buď jako samozřejmá nebo přímo otravná. Žena sama ztrácí na atraktivitě. Chybí jí zajímavost, protože nic zajímavého už nedělá a samu sebe považuje za bezcennou, takže je na ni i tímto způsobem pohlíženo. Přece kdyby měla sama o sobě nějakou cenu, tak by pro sebe něco cenného dělala.

Z role té, která muže přitahovala, se stává tou, která se za mužem stále honí.

Znáte to? Baví vás to?

Pokud ne, můžete se vrátit v čase zpět do doby, kdy jste se s mužem poznávali a byla jste pro něj zajímavá právě tím, jaká jste byla

Byla jste ta, která se věnovala své práci, svým zájmům, měla své přátele nebo alespoň něco z toho a oblékala se tak, aby se vám to líbilo.

Jednoduše postavte sebe zpátky na první místo a žijte svůj život.

Nechte svého muže, aby žil ten svůj. On to zvládne i bez vás a vaší mateřské péče. Není to malý chlapeček, i když se tak možná někdy chová. Buďte jeho partnerkou, ne matkou. :-)

Když se stanete tou, která si váží sama sebe, svého času, pečuje o sebe a dělá to, co ji baví, budete možná překvapená, že váš muž (a dost možná nejen on) se najednou začne víc zajímat o to, co děláte nebo jak se máte a budete to on, kdo bude iniciátorem společně stráveného času.

Je to milé, je to fajn a je to cesta, jak prožívat sama sebe jako královnu svého života. Neokázale a přece s velkou vnitřní silou a úctou, kterou si dáváte vy sama a tím pádem vám ji dávají i lidé okolo vás.

Nemusí to být úplně jednoduchý proces, ale ráda vám s tím pomůžu, chcete-li svůj život proměnit.

Přeji krásné milenecké jaro :-)

Bára Zumotová